« Olympiakos-aek 1-0 * Α ρε Darko-Goal ! ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ! | CHAIN MAILS ΣΤΟΝ PATHFINDER: οχι αλλο καρβουνο !! »


ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ SAR - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

alt

Ακτινοβολία και κινητά
Ξεκινώντας την έρευνά μας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σχετικά με το αν τα κινητά και η ακτινοβολία που εκπέμπουν είναι βλαβερά για τον ανθρώπινο οργανισμό. δεν υιοθετούμε κάποια άποψη ούτε παίρνουμε θέση υπέρ ή εναντίον. Για το θέμα αυτό οι κατασκευάστριες εταιρείες κινητών τηλεφώνων και η ακαδημαϊκή κοινότητα είναι οι πλέον αρμόδιες για να μας απαντήσουν, υπεύθυνα και τεκμηριωμένα.

Τα κινητά τηλέφωνα αποτελούν μια πιο εξελιγμένη μορφή των ασυρμάτων και των Walkie-Talkie που χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες. Πρόσφατα, η ευρεία τους διάδοση στο αγοραστικό κοινό, δημιούργησε σιγά σιγά και ανυσηχίες σχετικά με τις επιδράσεις που μπορεί να έχει η χρήση τους.

Προς το παρών, δεν υπάρχουν επιστημονικά τεκμηριωμένες έρευνες που να αποδεικνύουν ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων έχει βλαβερή επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Παρόλα αυτά, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων έχουν αρχίσει να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις σχετικές εξελίξεις.Τα ραδιοφωνικά κύματα των κινητών τηλεφώνων
Τα ραδιοφωνικά κύματα χαμηλής συχνότητας (radio frequency, RF) που χρησιμοπούν τα κινητά είναι μια μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Κάθε μέρα εκτιθόμαστε σε τέτοιας μορφής ακτινοβολία που προέρχεται από φυσικές και ανθρώπινης κατασκευής πηγές (ραδιόφωνα, φούρνοι μικροκυμάτων, υπέρυθρες, ακτινογραφίες κτλ). Οι διάφορες μορφές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας διαφέρουν σε φυσικές ιδιότητες και επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η ακτινογραφίες χρησιμοποιούν κύματα υψηλής συχνότητας και αποτελούν ιονισμένη μορφή ακτινοβολίας. Αυτή η μορφή είναι γνωστό ότι βλάπτει το γενετικό υλικό των κυττάρων και έχει βλαβερή επίδραση, σε μεγάλες δόσεις, στον άνθρωπο.

Οι ακτινοβολίες χαμηλής συχνότητας, τις οποίες χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα, καταλαμβάνουν την αντίθετη πλευρά του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος και αποτελούν μή ιονισμένη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Αυτή η μορφή, δεν έχει το μεγάλο ποσό της ενέργειας, που έχει η ιονισμένη, για να βλάψουν τα ανθρώπινα κύτταρα.Τα ραδιοφωνικά κύματα των κινητών τηλεφώνων Ο δείκτης SAR
SAR (Specific Absorbtion Rate)
είναι ο δείκτης που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή από τις Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες διοικητικές υπηρεσίες για τη μέτρηση της ποσότητας ραδιοκυμάτων (RF) που απορροφά ο ανθρώπινος οργανισμός κατά τη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου.

Όλα τα κινητά τηλέφωνα, ελέγχονται πλέον στο υψηλότερο επίπεδο λειτουργίας και ισχύος τους σε συνθήκες εργαστηρίου. Πρακτικά, κατά την καθημερινή χρήση του κινητού, ο δείκτης SAR είναι αρκετά χαμηλότερος γιατί η συσκευή χρησιμοποιεί μόνο τόση ισχύ όσο απαιτείται για να επικοινωνήσει με τον κοντινότερο σταθμό του τηλεφωνικού δικτύου. Με άλλα λόγια, όσο πιο κοντά βρίσκεται το κινητό σε κάποιο base station τόσο λιγότερη ισχύς απαιτείται και μειώνεται το επίπεδο του SAR.

Ο δείκτης SAR μετριέται σε Watt ανά κιλό (W/kg) ανθρώπίνου σώματος. Οι κρατικοί οργανισμοί των χωρών παγκοσμίως έχουν θέσει σαν όρια τιμές μεταξύ 1.6 και 2 W/kg. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση το όριο είναι 2 W/kg.

Στην αγορά έχουν παρουσιαστεί διάφορα μικρά εξαρτήματα που λειτουργούν σαν "ασπίδες" κατά της ακτινοβολίας των κινητών. Οι κατασκευάστριες εταιρείες όμως δηλώνουν ότι κάποια από αυτά, αντί να επιτύχουν μείωση της ισχύς των κινητών προκαλούν ακριβώς το αντίθετο. Επειδή το κινητό "δυσκολεύεται" να "επικοινωνήσει"-λόγω της ασπίδας- με το σταθμό αναμετάδοσης, αυξάνει την ισχύ του και εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία.

Προσωπικά εμπιστευόμαστε την επιστημονική κοινότητα, και πιστεύουμε ότι η έρευνα σχετικά με το θέμα θα συνεχιστεί και οι κρατικοί οργανισμοί, βασισμένοι σε επιστημονικές έρευνες θα προστατεύουν τους καταναλωτές. Απλά, και στη χρήση του κινητού, συνεχίζουμε να πιστεύουμε, αυτό που εδώ και χιλιάδες χρόνια οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν εντοπίσει και ευαγγελιστεί:

"Παν μέτρον άριστον" (κάνει καλό και στους μηνιαίους σας τηλεφωνικούς λογαρισμούς).

ΑΠΟ ΤΟ http://www.techteam.gr/

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ SAR ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ SAR

alt

nina2605

το κινητο μου ειναι 0,85...ειμαι πορτοκαλι .υποθετω οτι εχει μεγαλυτερη ακτινοβολια απο αυτα που ειναι πρασινο,σωστα??? επειδη δε ξερω γερμανικα....γι αυτο ρωταω...

greeklover2

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΝΑ! ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! 0,85 Ε? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

carmaniac

0,78.........κομπλε ειμαι!!

naf87

Πεθενω.. Το νιωθω!!! Smile

thanosgate7

0,64 εγω ! σας νικαω !!

ποιος εχει το SonyEricsson T650i ?? δεν τον βλεπω καλα..

greeklover2

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ΔΕΙΚΤΗ SAR.

thanosgate7

αφου ειναι χαμηλο ρε..! τι λες? οσο ανεβαινει προς τα πανω ειναι χειροτερο μονος σου το ειπες

greeklover2

ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

1,80> ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΤΗΣ SE! => ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΙΝΗΤΟ!

ΑΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!

greeklover2

ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΟ!

ΦΑΝΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΥΜΑ!

sofaki_si_yo

KAI HΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝ!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ...ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!

chionoulaki

Καλησπέρα!!! 0,64! μια χαρά μου φαίνεται! δεν θα γλιτώσετε εύκολα από μένα!

tonia_357

Η Ε.Ε. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜHΝYΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 'ΙNVITE ' H ' ' ΙΝVITO ' ANEΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΦΙΛΟΣ Η ' ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ ΔΙΣΚΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CNN KAI H MICROSOFT TO EPIBEBAΙΩΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ MCAfee ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ VITAL INFO TOY HARD DISK!

KANTE COPY KAI STEILTE TO ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

avatar

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! (αλήθεια)

ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΤ¶ΞΕΙ ΦΕΡΘΗΚΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΚΑΙ ΟΚ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΩΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΩ ΤΟ ΟΥΝΑΓΚΙ ΕΙΝΑΙ

ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΝΑ

ΜΛΟΓΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ, ΧΑΒΑΛΕΣ.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΒΑΛΕΣ...

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΔΕΣ ΤΟ PRESS-GR ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΟΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ.

σκέψου....

φιλικά Ο Πρεζάκιας-βαποράκι-καμικάζι-εκτελεστής-βομβιστής στην στέγη-διαφθορεας των ηθών και πολιτευτής με την ΝΔ παιδεραστής

marie_janna

Oυπσς, το δικό μου είναι στο κόκκινο... Πω, ρε και να σκεφτείς ότι χθες το πήρα...

greeklover2

ΤΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ!!!

greeklover2

ΣΟΦΑΚΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!

thanosgate7

ΠΡΟΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ..ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΟ.ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΩ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ...

ΑΝΤΕ ΝΤΕ...ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ

ΤΑ ΛΕΜΕ

ΠΡΟΣ ΦΑΝΗ

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ..ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ! ΓΚΕΓΚΕ?

greeklover2

CHIONOULAKI ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΑΛΛΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ( ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ) !

greeklover2

JANE ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ KANEIΣ ΟΣΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ HANDS FREE! ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

greeklover2

ΦΑΝΗ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

greeklover2

ΠΡΕΖΑΚΙΑ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ BLOG ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ BLOG ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!

greeklover2

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΑΒΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

sofaki_si_yo

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ?

avatar

ΘΑΝΟ ΕΧΩ μπλόγκ (οχι το prezatv, όπως δεν διατηρώ ιστότοπο του ΟΤΕ της VIVODI κλπ που κατα καιρούς βάζω ως link) δεν θα σου το πω να μην θεωρηθεί διαφήμηση. Το ενημερώνω ΟΤΑΝ έχω κάτι να πω με κίνδυνο να χάσω απο αναγνώστες κι αυτούς που έχω.

Μπορείς (οχι εσυ προσωπικά) να αναφέρεις θέματα με links ή με αναφορά στην πηγή (όπως έκανες) για θέματα ευρύτερου κοινωνικού, οικονομικού, τεχνολογικού ή όποιου άλλου ενδιαφέροντος ΦΥΣΙΚΑ με προσωπικό σχολιασμό αλλιώς καλύτερα να τα διαβάσει ο άλλος κατευθείαν απ'την πηγή.

Σε ένα μπλόγκ επίσης κάποιος μπορεί να ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ή ΝΑ δημιουργήσει ένα θέμα. Αυτό ονομάζεται και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

To μαγικό με τα μπλόγκς είναι οτι ο καθ'ένας διτηρεί το δικό του ύφος γραφής μακρυά απο την ψυχρή και άνευρη παρουσίαση των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων.

ΤΩΡΑ...

Το να αντιγράφεις τα σκόρπια γράμματα απο το LIFO το θεωρώ όχι απλά ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ αλλά ΑΝΟΥΣΙΟ και εν τέλει Α-ΠΟ-ΤΥ-ΧΗ-ΜΕ-ΝΟ!

Εγώ καλοπροαίρετα (πάντα) ΠΡΟΤΕΙΝΩ και δεν ΑΠΑΙΤΩ.

Στα προηγούμενα σχόλιά μου ΠΑΛΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑ με πιο άγαρμπο τρόπο όμως.

απλά σκέψου...

φιλικά (πλέον)

ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ-αλητήριος φοιτητής-αναρχικός απ'τα Εξάρχεια-κουκουλοφόρος-βιαστής-εκτελεστής

Υ.Γ.: Σοφάκι πήρα πρέζα και ηρέμησα.

greeklover2

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ.

avatar

kalh fash kalo ar8ro kalos kai o kabgas ola ayta ekanan to visit na axizei lol

greeklover2

SOS για τις ακτινοβολίες από κινητά και συσκευές! > > > Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ* > > > Ζούμε περικυκλωμένοι από συσκευές που εκπέμπουν μη ιονίζουσες > ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Κινητά, ασύρματα τηλέφωνα, οικιακές > συσκευές, πολλές από τις οποίες τις θεωρούμε αθώες (φούρνοι μικροκυμάτων, > σεσουάρ). Πρόκειται για το μεγαλύτερο πείραμα που έγινε ποτέ με > πειραματόζωο τον άνθρωπο. Το δραματικό σήμα κινδύνου εξέπεμψε ένα διεθνές > συνέδριο που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου στην Ιταλία. Ερευνητές από πολλές > χώρες εκτίμησαν τους κινδύνους απ' αυτές τις ακτινοβολίες και παρουσίασαν > εργασίες των οποίων τα ευρήματα σοκάρουν. Ακτινοβολίες που ευθύνονται για > καρκινογενέσεις, τη νόσο Αλτσχάιμερ, την καταστροφή του DNA, την παιδική > λευχαιμία. Βιολογικές βλάβες για τις οποίες παρουσιάστηκαν έρευνες που

> εξηγούν το βιοχημικό μηχανισμό που τις προκαλεί. Στο συνέδριο παρενέβησαν > 15 προσκεκλημένοι ομιλητές (μεταξύ των οποίων και ο καθηγητής Βιοχημείας > Χρ. Γεωργίου, που μας παρουσιάζει τις εργασίες του συνεδρίου) και μετείχαν > 100 επιστήμονες. Θεωρείται από τα πιο υψηλού επιπέδου συνέδρια ανεξάρτητων > ερευνητών αυτού του τομέα. > > > > Στις 17-12-2007, το Ιταλικό Ανώτατο Ινστιτούτο για την Πρόληψη και > Ασφάλεια στο χώρο Εργασίας (ISPESL) διοργάνωσε στη Βενετία το συνέδριο της > Διεθνούς Επιτροπής για την Ηλεκτρομαγνητική Ασφάλεια (ΔΕΗΑ: www.icems.eu), > με θέμα «Βάσεις της βιοηλεκτρομαγνητικής: Προς μια νέα λογική στην > εκτίμηση του κινδύνου» έκθεσης των πολιτών στις μη ιονίζουσες > ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. > > Σ' αυτές περιλαμβάνονται οι ακτινοβολίες πολύ χαμηλής συχνότητας ( π.χ. > από πυλώνες υψηλής τάσης, ηλεκτρικές συσκευές) και οι ακτινοβολίες > ραδιοσυχνοτήτων (π.χ. από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, κεραίες τηλεφωνίας > και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, φούρνους μικροκυμάτων). > > Οι σύνεδροι (από ΗΠΑ, Κίνα, Ιταλία, Σουηδία και Ελλάδα) ανέπτυξαν τα > επιστημονικά τους ευρήματα για τις επιπτώσεις των ακτινοβολιών στη δημόσια > υγεία και έκαναν τις ακόλουθες διαπιστώσεις: > > 1 Οι ακτινοβολίες πολύ χαμηλής συχνότητας συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της > νόσου του Αλτσχάιμερ διότι αυξάνουν τα επίπεδα της νοσογόνου πρωτεΐνης

> αμυλοϊδές βήτα, και μειώνουν τη μελατονίνη που προστατεύει τον εγκέφαλο > από νευροεκφυλιστικές ασθένειες. > > Βλάβες στον εγκέφαλο > > Επιπλέον, αλλάζουν τα επίπεδα του ασβεστίου των εγκεφαλικών κυττάρων και > προκαλούν συσσώρευση τοξικών μορίων οξυγόνου, που εκτός από τη νόσο > Αλτσχάιμερ ενέχονται και στην πλάγια μυοατροφική σκλήρυνση (νόσος Λου > Γκέριγκ). Επίσης, τα άτομα που εκτίθενται σε μη ιονίζουσες ακτινοβολίες > είναι πιο ευαίσθητα και στην εμφάνιση επιληψίας. > > 2 Ο δρ Leif Salford (Τμήμα Νευροχειρουργικής, Πανεπιστήμιο Lund, Σουηδία) > επισήμανε ότι το νευρικό σύστημα είναι ευάλωτο σε μη ιονίζουσες > ακτινοβολίες διότι το ανθρώπινο είδος εξελίχθηκε απουσία τους. > > Οι ραδιοσυχνότητες των κινητών τηλεφώνων αλλάζουν τη φυσιολογική > δραστηριότητα των εγκεφαλικών κυττάρων σε επίπεδα τουλάχιστον 20 φορές

> χαμηλότερα απ' αυτά που ισχύουν σε ΗΠΑ και Ε.Ε . Επηρεάζουν τη μνήμη και τη > μαθησιακή ικανότητα του ανθρώπου, ενώ αλλάζουν τη συμπεριφορά των ποντικών > σύμφωνα με μελέτη του δρος Zhaojin Cao (Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Υγείας, > Κίνα). > > *Η παρατεταμένη έκθεση των μικρών παιδιών σε μη ιονίζουσες ακτινοβολίες, > με δεδομένο ότι το νευρικό τους σύστημα αναπτύσσεται μέχρι την ενηλικίωση, > μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και στην κοινωνία > γενικότερα, εφόσον η μακροχρόνια έκθεση των παιδιών μειώνει την ικανότητά > τους να σκέπτονται, να κρίνουν, να απομνημονεύουν, να αποκτούν γνώσεις και > να ελέγχουν τη συμπεριφορά τους. > > 3 Ο δρ Henry Lai (Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, ΗΠΑ) επισήμανε ότι μη > ιονίζουσες ακτινοβολίες εντάσεως ακόμα και κάτω από τα ισχύοντα όρια > προκαλούν καταστροφή του DNA (ποντικών), που ως γνωστόν ενέχεται στην > καρκινογένεση, επιβεβαιώνοντας παρόμοια αποτελέσματα του ευρωπαϊκού > ερευνητικού προγράμματος Reflex (2004) στο DNA ανθρώπινων κυττάρων. > > 4 Οι ακτινοβολίες πολύ χαμηλής συχνότητας έχουν ήδη χαρακτηριστεί πιθανοί > καρκινογόνοι παράγοντες από τη Διεθνή Υπηρεσία Ερευνας στον Καρκίνο (της > Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας), και μελέτες τις έχουν συσχετίσει με τους

> ακόλουθους καρκίνους: > > *Παιδική λευχαιμία: Εμφανίζεται ύστερα από έκθεση ακόμα και 1.000 φορές > χαμηλότερη από τα ισχύοντα όρια της Διεθνούς Επιτροπής Προστασίας και της > Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών. > > > *Καρκίνος εγκεφάλου και ακουστικό νεύρωμα: Οι χρήστες κινητού τηλεφώνου > επί δέκα ή περισσότερα χρόνια παρουσιάζουν 20% μεγαλύτερη πιθανότητα > ανάπτυξης καρκίνου εγκεφάλου αν χρησιμοποιούν αδιακρίτως και τα δύο αφτιά > τους και 200% αν το τοποθετούν στην ίδια πλευρά της κεφαλής. Τα αντίστοιχα > ποσοστά κινδύνου από τη χρήση ασύρματων τηλεφώνων είναι 220 και 470%. > > Ακουστικό νεύρωμα > > Η χρήση κινητού και στα δύο αφτιά επί δέκα ή περισσότερα χρόνια αυξάνει > 30% τον κίνδυνο ανάπτυξης ακουστικού νευρώματος και 240% για όσους το > τοποθετούν στο ίδιο αφτί. Για την τελευταία περίπτωση, ο κίνδυνος αυξάνει > 310% από τη χρήση ασύρματου τηλεφώνου. > > *Καρκίνος μαστού: Επιστημονικές έρευνες, ιδιαίτερα επιδημιολογικές, των > δύο τελευταίων δεκαετιών στοιχειοθετούν τη συσχέτιση της έκθεσης σε > ακτινοβολίες πολύ χαμηλής συχνότητας με αυτά τα νεοπλάσματα του μαστού σε > γυναίκες και άνδρες. > > *Αλλοι καρκίνοι: Διαπιστώθηκε συσχέτιση της λευχαιμίας ενηλίκων με αυτές > τις ακτινοβολίες, με πιο αυξημένη πιθανότητα για όσους εκτέθηκαν από μικρή > ηλικία. > > 5 Στο συνέδριο έγινε επανεκτίμηση των πιθανών βιοχημικών μηχανισμών μέσω > των οποίων οι μη ιονίζουσες ακτινοβολίες προκαλούν βιολογικές βλάβες. Η > επιβεβαίωση αυτών των μηχανισμών θα άρει τις αμφισβητήσεις ότι αυτές οι > χαμηλής ενέργειας ακτινοβολίες προκαλούν βλάβες στον άνθρωπο. Παράλληλα, > θα συμβάλει στη συνειδητοποίηση της ανάγκης για άμεση λήψη μέτρων > προστασίας των πολιτών. > > Οι σύνεδροι συμφώνησαν ότι η δημιουργία «οξειδωτικής πίεσης» (δηλαδή, > εξαιρετικά δραστικών μορίων οξυγόνου) από τις μη ιονίζουσες ακτινοβολίες > είναι ο πιο πιθανός βιοχημικός μηχανισμός πρόκλησης βιολογικών βλαβών και > καταστροφής του DNA, και ότι αυτός ο μηχανισμός χρειάζεται επιβεβαίωση. > > *Ο δρ Livio Giuliani (ISPESL, Ιταλία) εξήγησε πως οι ακτινοβολίες πολύ

> χαμηλής συχνότητας ενδέχεται να αλλάζουν τη λειτουργία των κρίσιμων για > τον μεταβολισμό πρωτεϊνών, μετατρέποντας σε μαγνήτες τα αμινοξέα τους ( > π.χ. το γλουταμικό οξύ), με πιθανό αποτέλεσμα τη δημιουργία οξειδωτικής > πίεσης. > > *Ο δρ Χρήστος Γεωργίου (Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών) παρουσίασε > νέες μεθόδους βιοχημικής ανάλυσης, που ανέπτυξε το εργαστήριό του, με τις > οποίες θα καταστεί δυνατή η επιβεβαίωση του μηχανισμού της οξειδωτικής

> πίεσης με τον οποίο οι μη ιονίζουσες ακτινοβολίες προκαλούν βλάβες στην > υγεία των ανθρώπων. > > Επιπλέον, αυτές οι μέθοδοι θα επιτρέψουν την ακριβή μέτρηση των βλαβών του > DNA και της οξειδωτικής πίεσης, και θα συνεισφέρουν στον καθορισμό νέων > αξιόπιστων ορίων ασφαλείας στην έκθεση του ανθρώπου σε αυτές τις > ακτινοβολίες. > > Τα όρια «ασφαλείας» > > 6 Το συνέδριο συμπέρανε ότι οι βλάβες στον άνθρωπο από την έκθεση στις μη > ιονίζουσες ακτινοβολίες είναι γεγονός παρά τις όποιες αμφισβητήσεις. Ο δρ > Lοuis Slesin (εκδότης του αμερικανικού περιοδικού «Microwave News») > διαπίστωσε ότι οι έρευνες που χρηματοδοτούν οι εταιρείες κινητής > τηλεφωνίας ( π.χ. η «Perform Α»: www.mi-crowavenews.com) είναι > αναξιόπιστες και επισήμανε την αναγκαιότητα της μελέτης των βιολογικών

> επιπτώσεων μόνο από ανεξάρτητους ερευνητές και φορείς. > > 7 Το συνέδριο συμπέρανε επίσης ότι οι βιολογικές βλάβες εμφανίζονται ακόμα > και σε επίπεδα έκθεσης έως και 1.000 φορές χαμηλότερα από τα ισχύοντα όρια > ασφαλείας. Επισήμανε ότι αυτά τα όρια βασίζονται μόνο στις θερμικές > επιδράσεις των μη ιονιζουσών ακτινοβολιών και προστατεύουν τον εκτιθέμενο > ιστό ( π.χ. εγκέφαλο) μόνο από υπερθέρμανση. > > Επίσης οι μη θερμικές επιδράσεις των μη ιονιζουσών ακτινοβολιών προκαλούν > τις βιολογικές βλάβες, και επομένως τα ισχύοντα όρια είναι παραπλανητικά > και πρέπει να επαναπροσδιοριστούν με βάση τις βιολογικές βλάβες που > προκαλούν. > > * Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι αναπληρωτής καθηγητής της Βιοχημείας στο > Πανεπιστήμιο Πατρών. > > > > > ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 30/12/2007

avatar

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ..ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΡΙΚΙ.ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΤΟ Ν76 ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ 6110 NAVIGATOR ΤΑ ΙΔΙΑ..ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 €

avatar

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ..Η ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η' ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΛΗΣΗΣ???ΠΟΤΕ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ 1,20 ΠΧ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ??ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ???PLEASE HELP

greeklover2

ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ. ΑΠ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛ! ΕΚΕΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ!

avatar

ΩΡΑΙΑ!!ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε65.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΔΟΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.ΑΠΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟ...Sad ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ!ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

avatar

Ok paidia ti na pw...to kinito m pada eniwtha na m enoxlei otn eperna m auto i akoma kai otn me epernan eniwtha mia enoxlisi sto simeio p to xa ...to k770i eixa doksa to theo to exasa prin liges meres kai epsaxna twra gia kainourgio....kai lew doksa to theo giati einai to 3o se aktinobolia apo sony ericsson me 1.69......ti na pw...exete na proteinete kanena kalo me xamhlo deikth gia mousikh? mexri 300Euro?

avatar

exw nec 410i posi aktinovolia exei?

avatar

Μία παρατήρηση μόνο,

λέμε ''της ισχύος'' και όχι ''της ισχύς''.

Πολύ καλή η ανάρτηση,
ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες.

avatar

Επίσης για το ''προς το παρών'', το παρόν με όμικρον. Smile

avatar

I guess that to receive the home loans from creditors you must present a great motivation. But, one time I have received a student loan, just because I wanted to buy a car.

avatar

Αυτή η θέση ήταν σίγουρα εκείνη κατά την οποία κανείς δεν μπορεί ειλικρινά να πω ότι τίποτα δεν κερδήθηκε! Έχω εντυπωσιαστεί πολύ, όχι μόνο με το βαθύ επίπεδο κατανόησης σας, αλλά και με την παράξενη ικανότητά σας να μεταφέρω αυτή την κατανόηση, κατά τρόπο απλό άτομο σαν κι εμένα μπορεί εύκολα να κατανοήσουν και να επωφεληθούν από!

avatar

People all over the world buy the written term papers or custom essay at the term paper writing services reffering to this good topic. The students know about the essay writing from the term paper writing services.

avatar

Supreme emotions fill me when I work on academic essay papers. I don't understand people who place an Essay Order. That is such a joy to write essays by your own.

avatar

Even if you don't realize how to optimize your site, you need to try the manual article submission company for good issues!

avatar

Wish you have a good day. I feel very lucky to find your site. Your sharing is wonderful. Thank you.

avatar

When you are really interested in some information just about this good topic, you have to go here freelance writing service and I can tell you, you get all the benefit!

avatar

I really see great changes looking at my website. It is just because I use blog commenting service and search engine tools.

avatar

When you like to get a good degree, you would complete the well done ancient essays. An the fantastic essays manyessays.com could be a right guide for free custom essay composing, I opine.

avatar

Are you overloaded with completing art essay "essaysbank.com" assignments? You can all the time rely on the supreme custom papers writing firms, which can propose the essay per low fee.

avatar

This online store collaborates only with the incredibly expert academic writers therefore you are able to buy an essay online without any hesitation. Outstanding persuasive essay writing is guaranteed everyone who will click here essayslab.com.

avatar

Its the best time to say that you affected us with your hot topic related to this post. Thus, I should attempt to finish the outline thesis follow your outcome. Or plausibly, this is manageable to see the thesis "exclusivethesis.com" service.

avatar

A lot of specialists argue that loans aid a lot of people to live their own way, because they are able to feel free to buy needed things. Furthermore, banks present credit loan for all people.

avatar

Do you have issues with writing essay? The only way for you is to surf primeessays firm if you desire to find online essay from great paper writing agentcy. You will gain exellent custom essay writing service. If you have got issues with paper writing surf the Primeessays company to buy research papers.

avatar

I am afraid to meet strangers. Thus, I attempt not to get help from paper services "marvelousessays.com" in the web. Me friends do it. They guess that is Ok. Therefore, what do you guess about it?

avatar

Scholars have nowadays good Internet resources to buy the history dissertation and well done data associated with this good post from the professional thesis service.

avatar

To perform the example of thesis just about this good post isnt easy but you cope with it. When any writer is as good as you are, all scholars will ne'er have got any problems with the dissertation writing service.

avatar

You do very the best contribution just about this good topic! And the dissertation writing service or just the buy thesis services, can take as a base for the thesis abstract.

avatar

The students have a chance buy the custom written essay or buy essays at the essay writers just about this topic.

avatar

If you want to know more just about this post, search for buy thesis service or custom dissertation "primedissertations.com" and order professional thesis summary over there.

avatar

Press up here and skilful team will give you academic writing services. Waste no time, buy papers online without hesitation from the most honorable custom writing company.

avatar

I feel myself alone just with my link packages tasks. I opine that I ought to speak with seo discount package providing services. That will get me important SEO tips!

avatar

You need to know that you buy personal statement writing from the trustworthy company that will meet your needs, and provide real writing backing.

avatar

It is incorrect to think that the chief target of paper writing services which offer getting essay for sale is to assist college students to handle their assignments. Whenever you and your friends buy college term paper essaysservice.com, you sign the contract with the companies which wish to make profit.

avatar

Consequently, I came to a decision to buy consideration essays (premiumqualityessays.com) from the essay writing service because I was sure they could supply me an excellent written piece that would be given a high mark.

avatar

Looking for excellent paper writing? Spare yourself the effort. Visit this site (superbessay.com) to purchase term paper.

avatar

That topic is truly profitable! One time, essay writing company helped me with writing thesis, which I was unfit to complete due to individual reasons. I advise you thesis writing dissertationmasters.com that will help you in your students life. All the best!

avatar

college term paper is a new tool that genuinely supports students with the fantabulous custom essayprocess. It not only assists families write better term paper, but also minifies studentstress. I'm a really big fan!

avatar

Very good knowledge. Thanks because that is the useful stuff.If you want to grab a excellent paper all about this good topic you can use online plagiarism, and i'll advise you to check it in http://www.plagiarismsearch.com ! unlike other services, they offer wonderful class guaranty that your work is dump of plagiarism. Students will buy research papers using the plagiarism detection. They will give you an accurate plagiarism detection reporting without any delay.

avatar

All things have got their own services. Thus, you have a possibility to buy custom essays at the papers writing services. Such organizations suppose to be available in the internet!

avatar

Don't you understand that the essays online (qualityessay.com) service will be able to write good critical essays, hence do not lose your chance, order customized paper.

avatar

These days young people opt for firms that suggest assignment writing services. Opt for Best Writing Service service and get essay order which definitely will aid you to get great grades.

avatar

Different students need to write a lot to realize the key of the essay papers. But when different people dont have time, this will be much better to pay essays. In such way this would be real to save reputation.

avatar

To order essay, accesssite "essaysprofessors.com". Find best academic writing services from a dependable writing center.

avatar

I want to tell that I have good experience of research essays buying. I claim that the college essay service will be really great helper in the research papers performing situation.

avatar

Various people think about different troubles such as air pollution. Everything those troubles seem to be not easy to solve. Nonetheless, if you have term papers writing difficulties, you should have nothing to worry about. You can turn to writing services and solve your troubles.

avatar

I looked through the page and found various school essays sample goldessays.com that confirmed expertise of their people.

avatar

Press here and purchase best custom essays cheap and achieve set goals just by getting our professional custom writing UK.

avatar

coca cola pantouuuuuuuuuuu!

avatar

If I were you, I would search for professional Freelance writing job service to get more superior thoughts about this post!

avatar

Unfortunately men don't care just about plagiarism. Therefore they don't use plagiarism check.

avatar

If you are seeking for how to write a resume or you desire to run over resume formats, contact Perfect resume company "perfect-resume.com" and you will also find resume writing tips. Also you are able to buy resumes from clever resume writers.

avatar

Nowadays, a great number of sophomores are seeking for good quality authentically written essays. QualityEssays rewiew "best-writing-services.com" will help students to find the most reliable custom paper writing service from which they are able to buy first-class dissertations written from scratch.

avatar

In case if you dont know where to order resume, visit Resumesexpert company "resumesexpert.com" and find out that buying resume is easier than you thought. Professional resume writers provide resume writing tips, our CV templates can also give you a helping hand to write a resume by yourself.

avatar

Have no clue which writing centre to select to get aid from? Glance over RushEssay testimonials, and arrive at a wise decision.

avatar

If you are seeking for how to write a resume or you want to view CV sample, contact Exclusive resume company "exclusiveresume.com" and you will also find resume services. Also you can buy CV from clever resume writers.

avatar

In case if you have no clue where to buy resume paper, check this Marvelousresume company, check out our resume writing samples and receive qualified and professional CV writing services from the expert resume writers who know how to write a successful resume. It is of great worth buying resume with us!

avatar

If you have no idea where to buy resume paper and require resume services, contact Resumesleader company. You can go over samples of resume writing or order resume from highly qualified resume writers.

avatar

Hanker to get custom writing uk of excellent quality? click here "supremeessays.co.uk"!

avatar

I think that this is no reason to consume valuable time performing the customized essays. Lots of students go another way! They do not create the presentation and speech writing themselves. They buy custom essay at the professional essays writing service.

avatar

Order Business Essay (perfectwritings.com), save your time and go about your own business while highly skilled writers take care of your writing task.

avatar

Usually a lot of graduates have no clue how to write Education Essay great-essays.com, but they can obtain great assistance from outstanding custom essay paper writing service.

avatar

δραστηριότητα των εγκεφαλικών κυττάρων σε επίπεδα τουλάχιστον 20 φορές

avatar

I had to refresh the page times to view this page for some reason, however, the information here was worth the wait.

avatar

ninest123 08.27
http://www.oakleysunglasses.ar.com/
http://www.oakley--sunglasses.com.co/
http://www.oakleysunglassesoutlet.us.org/
http://www.rayban--sunglasses.in.net/
http://www.rayban--sunglasses.org/
http://www.polo-ralph-lauren.in.net/
http://www.poloralphlaurenoutlet.us.org/
http://www.burberry-outletonline.us.com/
http://www.burberryoutletstore.com.co/
http://www.michaelkors-outlet-online.us.org/
http://www.outletonline-michaelkors.com/
http://www.michaelkorsoutlets-online.us.com/
http://www.michael-korsoutlet.in.net/
http://www.michaelkorsoutlet-store.in.net/
http://www.michaelkors-handbags.in.net/
http://www.uggs-outletboots.in.net/
http://www.uggboot.in.net/
http://www.uggs-outlet.in.net/
http://www.cheapuggboots.in.net/
http://www.cheap-uggs.in.net/
http://www.louisvuitton-outlet-online.org/
http://www.louisvuitton-outlets.org/
http://www.louisvuitton.ar.com/
http://www.louisvuittonoutlet-store.org/
http://www.louis-vuittonhandbags.org/
http://www.redbottoms.in.net/
http://www.christianlouboutin-outlet.in.net/
http://www.christian-louboutin-shoes.in.net/
http://www.christian--louboutin.co.uk/
http://www.rolex-replicawatches.us.com/
http://www.replica--watches.com/
http://www.air-jordanshoes.com/
http://www.nikeoutlet.us/
http://www.toryburch-outletonline.in.net/
http://www.guccioutlets.com.co/
http://www.prada-handbags.in.net/
http://www.prada-outlet.in.net/
http://www.longchamp-outlet.in.net/
http://www.longchamphandbags.us.com/
http://www.longchamphandbagsoutlet.us.com/
http://www.tiffanysandco.in.net/
http://www.tiffanyjewelry.net.co/
http://www.nikeairmaxinc.net/
http://www.nikeair-max.net/
http://www.nike-freerun.com/
http://www.chanel--handbags.in.net/
http://www.katespadeoutlets.cc/
http://www.katespade-handbags.in.net/
http://www.coachoutlet.jp.net/
http://www.coachfactory-outletonline.in.net/
http://www.coachoutletstoreonline.jp.net/
http://www.coachpurse.in.net/
http://www.truereligionsale.in.net/
http://www.true-religion-jeans.in.net/
http://www.truereligionoutlets.in.net/
http://www.truereligionoutlet.biz/
http://www.nike-airmax-pas-cher.fr/
http://www.nikeair-max.fr/
http://www.airjordanpas-cher.fr/
http://www.nikefreerun.fr/
http://www.nike-roshe-run.fr/
http://www.sac-longchamp-pas-cher.fr/
http://www.sac--longchamps.fr/
http://www.poloralphlauren-pascher.fr/
http://www.louboutin-pas-chere.fr/
http://www.sac-michaelkors-pascher.fr/
http://www.sac-burberry-pascher.fr/
http://www.lunette-oakley-pascher.fr/
http://www.lunette-rayban-pas-cher.fr/
http://www.hollister-abercrombiefitch.fr/
http://www.sachermes.fr/
http://www.vanspas-cher.fr/
http://www.timberland-paschere.fr/
http://www.newbalancesoldes.fr/
http://www.converse-pas-cher.fr/
http://www.the-north-face.fr/
http://www.niketnrequin-pascher.fr/
http://www.polo-lacoste-pascher.fr/
http://www.nikeblazerpaschere.fr/
http://www.nikeair-force.fr/
http://www.sac-guesspascher.fr/
http://www.sac-vanessa-bruno.fr/
http://www.scarpe--hoganoutlet.it/
http://www.rayban-sunglasses.me.uk/
http://www.michaelkorshandbags-uk.org.uk/
http://www.michael-kors-outlet-canada.ca/
http://www.lululemon-outlet-canada.ca/
http://www.hollister-sale.org.uk/
http://www.thenorth--face.co.uk/
http://www.mulberryhandbagsoutlet.me.uk/
http://www.ralphlauren-outlet-uk.co.uk/
http://www.nikeairmaxa.co.uk/
http://www.nikeairmaxinc.co.uk/
http://www.nike-freerun.co.uk/
http://www.abercrombieand-fitch.co.uk/
http://www.nike-roshe-run.org.uk/
http://www.nike-trainers.org.uk/
http://www.nike-air-huarache.co.uk/
http://www.longchampbags.org.uk/
http://www.hollister-abercrombie.es/
http://www.vans-shoes-outlet.com/
http://www.nikerosherun.net/
http://www.maccosmeticsoutlet.in.net/
http://www.abercrombieand-fitch.in.net/
http://www.hermesbirkinbags.com.co/
http://www.thenorthfaceoutlet.in.net/
http://www.northface-outlet.in.net/
http://www.newbalance-shoes.in.net/
http://www.reebok-outlet.in.net/
http://www.lululemonoutlets.in.net/
http://www.cheap-nfljersey.in.net/
http://www.cheap-weddingdresses.org/
http://www.beatsbydrdre-headphones.in.net/
http://www.mont-blanc-pens.biz/
http://www.ferragamo-shoes.net/
http://www.giuseppe-zanotti.in.net/
http://www.instylerionicstyler.us.com/
http://www.babyliss.in.net/
http://www.mcmhandbags.net/
http://www.chiflatiron.cn.com/
http://www.insanityworkout.in.net/
http://www.ghd-hair-straighteners.org.uk/
http://www.bottegaveneta-handbagsoutlet.com/
http://www.valentino-shoes.in.net/
http://www.herveleger.us/
http://www.asicso.com/
http://www.soccer--shoes.net/
http://www.soccerjerseys.com.co/
http://www.celine-handbags.org/
http://www.p90x-workout.us.com/
http://www.jimmychoo-shoes.in.net/
http://www.hollister-clothing-store.net/
http://www.nike-airmax.nl/
http://www.baseball-bats.us/
http://www.iphonecases.com.co/
http://www.timberlandboot.net/
http://www.occhiali-oakley.it/
http://www.christian--louboutin.it/
http://www.poloralph-lauren.it/
http://www.abercrombiehollister.it/
http://www.nikeair-max.it/
http://www.vansscarpe.it/
http://www.converse-allstar.it/
http://www.borse--gucci.it/
http://www.rayban--occhiali.it/
http://www.converse--shoes.com/
http://www.lancelpascher.fr/
http://www.toms--shoes.net/
http://www.montrepas-cher.fr/
http://www.karenmillen-dresses.me.uk/
http://www.supra--shoes.com/
http://www.juicycoutureoutlet.jp.net/
http://www.juicycoutureoutlet.com.co/
http://www.marcjacobs.us.org/
http://www.cheapweddingdresses.org.uk/
http://www.replica-watches.me.uk/
http://www.hollister--canada.ca/
http://www.pandora-jewelry.in.net/
http://www.pandora--charms.in.net/
http://www.pandora--charms.org.uk/
http://www.linksoflondon.me.uk/
http://www.thomas-sabo-uk.org.uk/
http://www.swarovski-jewelry.in.net/
http://www.swarovski--uk.co.uk/
http://www.bottesugg-pas-cher.fr/
http://www.ugg-pas-cher.fr/
http://www.ugg-boots-uggs.org.uk/
http://www.ugg--australia.it/
http://www.uggs--canada.ca/
http://www.louis-vuitton-pas-cher.fr/
http://www.louisvuitton-sac.fr/
http://www.louis-vuitton-handbags.co.uk/
http://www.louisvuitton-canada.ca/
http://www.borse-louis-vuitton.it/
http://www.dolcegabbana.us.com/
http://coachofficialsite.blog.com/
http://www.michael-kors-handbags.us.com/
http://www.michael-kors-outlet.us.org/
http://www.michaelkorsoutletonline-sale.us.com/
ninest123 08.27

Το σχόλιο σας

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog